JSF start met installatiewerk MTB fourzero Wheelhouse

By JSF on February 5, 2016 in JSF Nieuws
0

Op de werf van Breedendam Yachts in Leeuwarden is JSF yachtbuilders gestart met de installatiewerkzaamheden van de eerste MTB fourzero Wheelhouse. Het 13.27-meter retroklassieke jacht is ontworpen door Guido de Groot en wordt geleverd met de allernieuwste technologieën.

 

Header JSF Fourzero Wheelhouse

 

De nieuwste aanwinst van Breedendam wordt volledig gebouwd van aluminium en krijgt een blauwe romp. Op verzoek van de eigenaar zal het jacht over verschillende unieke features beschikken, waaronder een uitgebreide duikuitrusting en een gecombineerde hydraulische zwemladder/passerelle.

 

JSF Fourzero Wheelhouse 2

 

Droogvallen

De MTB fourzero Wheelhouse wordt uitgerust voor zowel warme als koude klimaten waardoor ze geschikt is voor de Nederlandse wateren maar ook voor het Caribisch Gebied en andere internationale vaargebieden. Bovendien kan het jacht droogvallen waardoor de Waddeneilanden en andere ondiepe regio’s bevaren kunnen worden.

 

JSF Fourzero Wheelhouse 3

 

Ontspannen sfeer

De praktische indeling van het jacht biedt plaats aan vier personen. De MTB fourzero Wheelhouse beschikt over een volledig uitgeruste kombuis, een dinette die kan worden getransformeerd tot tweepersoonsbed, ruime zitgelegenheid in de stuurhut, een comfortabele eigenaarshut, een grote badkamer en een aparte doucheruimte. Het interieurontwerp creëert een ontspannen sfeer in een moderne stijl die past bij de tijdloze lijnen van het jacht. De materiaalkeuze is van de hoge kwaliteit waar Breedendam Yachts bekend om staat.

 

JSF Fourzero Wheelhouse 4

 

Nieuwste technologieën

Alle technische systemen aan boord zijn voorzien van de nieuwste technologieën, zo is het hele jacht bijvoorbeeld voorzien van LED-verlichting. Het elektrische CAN Bus-systeem zorgt ervoor dat alle apparatuur gemakkelijk te bedienen is, onder andere via een iPad. Er worden drie Ultra HD televisies geïnstalleerd, gekoppeld aan een geavanceerd audiosysteem. Het elektrische zonnedak en het schuifraam tussen de salon en kuip zorgen voor goede ventilatie en een “open” beleving. De MTB fourzero Wheelhouse wordt aangedreven door twee Volvo IPS600 motoren die een maximum snelheid van 35 knopen leveren. Het IPS systeem met joystick bediening zorgt voor eenvoudig manoeuvreren en aan- en afmeren.

 

JSF Fourzero Wheelhouse 5

 

De MTB fourzero Wheelhouse wordt naar verwachting opgeleverd in de zomer van 2016.

About the Author

JSFView all posts by JSF