JSF yachtbuilders bouwt jachten geheel op basis van de specifieke wensen van de opdrachtgever. Vaak wordt samengewerkt met mensen die een eigen jacht willen bouwen, maar niet over de juiste kennis en ervaring beschikken om een dergelijk project te begeleiden en om een technische installatie samen te stellen en/of aan te leggen.

Perfecte samenwerking

Samen met de opdrachtgever wordt het project volledig uitgewerkt alvorens wordt gestart met de bouw, of de aanleg van het specifieke systeem. Een dergelijke installatie met natuurlijk wel voldoen aan de uiteindelijke wensen op het gebied van comfort, de eisen op het gebied van veiligheid alsook aan de CE regelgeving.

De medewerkers van JSF yachtservice en JSF yachtbuilders leveren kwaliteit en vakmanschap en zijn mobiel en flexibel om opdrachtgevers maximaal van dienst te zijn.

JSF yachtbuilders heeft eigen faciliteiten om de werkzaamheden uit te voeren. Indien een opdrachtgever echter over andere of eigen faciliteiten beschikt en het werk daar wil laten uitvoeren, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. De ervaren projectmanagers van JSF yachtbuilders begeleiden het gehele project en zijn het centrale aanspreekpunt voor de eigenaar en voor andere partijen.

NED-yachts